nlc.hu
Sztárok

Mentő vitte kórházba Molnár Györgyöt

Balesetet szenvedett az Omega gitárosa, mentő vitte kórházba Molnár Györgyöt

Most már jobban van.

Baleset érte otthonában Molnár Györgyöt: az Omega gitárosát mentő vitte kórházba, de szerencsére már jobban van. Telefonon számolt be a történtekről a Mokka ma reggeli adásában.

Molnár György Elefánt

Fotó: TV2

„Azért bizalomgerjesztő a hangom, mert nem az a csúnya esős idő van, ami miatt balesetet szenvedtem. Elkövettem azt a butaságot, hogy kimentem papucsban a csúszós időben, a szokott útvonalon mentem, de nem a szokott talajon. Elcsúsztam, a jobb csípőmre estem, nagyon fájt, megijedtem, hogy darabokban vagyok. Nagy nehezen be tudtam menni a saját lábamon, de utána nem tudtam felállni. Ezért hívta a feleségem a mentőt. Le a kalappal előttük, mert 6-7 perc alatt kiértek, nagyon kedvesek voltak” – mesélt a baleset részleteiről Elefánt, akit a János Kórházba vittek.

„Nagyon hamar megvizsgáltak. Kiderült, hogy nincs eltörve, de az orvos mondta, hogy nem bízza ennyire a röntgenre az épségemet, elküldött CT-re. Ott is bebizonyosodott, hogy nincs eltörve semmi. Ez egy zúzódás, bár nem tudtam, hogy ez ennyire fáj. Végül hazaengedett” – mondta Molnár György, majd hozzátette, bár jobban van, de ez egy lassú gyógyulási folyamat, ezért próbál minél többet pihenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top