nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztiánt megrázta Stone halála

Zámbó Krisztián a barátja, Kovács László Stone haláláról: „Eléggé megrázott a dolog”

Sokkolta a barátja halála.

Ahogy arról az nlc elsőként beszámolt, meghalt Kovács László Stone, a 2012-es X-Faktor versenyzője. A 62 éves férfi egy héttel ezelőtt kapott agyvérzést, lélegeztetőgépen volt, de a minap feladta a szervezete a harcot. Egykori mentorát, Keresztes Ildikót sokkolta az énekes halála, most pedig korábbi kollégája, Zámbó Krisztián számolt be az érzéseiről.

Zámbó Krisztián

Fotó: RTL

„Eléggé megrázott a dolog, mert nagyon jó barátságot ápoltunk annak idején. Főleg, hogy az X-Faktorban mi ketten voltunk az ‘öregek otthonában’, ahogy mi hívtuk. (…) Még egyelőre dolgozom fel a hírt, nem jó dolog, mivel az utóbbi években sok olyan embert vesztettem el, akik közel álltak hozzám. És most van ez az apus dolog is, ami felidézi bennem a fájó emlékeket. (…) Hiperaktív volt, ő egy nagy testbe bújt gyerek volt. Mindig pörgött. Sokat boroztunk együtt, jókat hülyéskedtünk, sajnálom őt, és nagyon-nagyon megérintett. Még dolgozom fel az ügyet” – mondta a Blikknek Zámbó Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top