nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi a Sztárban sztárról

Tóth Andi a Sztárban Sztárról: „Igyekszem majd szépen közölni a kritikákat”

Az énekesnő bízik magában és a véleményében.

Egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy a Sztárban sztár zsűrije öt emberből áll majd: Marics Peti és Tóth Andi érkezik, Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi pedig továbbra is a műsor részei maradnak. Előbbi két név kapcsán sokakban felmerült, még fiatalok ahhoz, hogy „nagy öreg” versenyzőket véleményezzenek, ők azonban bíznak magukban.

Tóth Andi

Fotó: TV2

„Ebben az talán a nehéz, hogy valószínűleg lesznek olyan versenyzők, akik már sokkal régebben, évtizedek óta vannak ebben a szakmában, és egy olyan ember fogja őket zsűrizni, aki 24 éves. Szóval ez már alapjáraton furcsa. Fontos, hogy én is bízzak magamban, a saját véleményemben és a kritikáimban, szóval én ezen leszek mindenképp, készülni fogok és nyilván igyekszem majd szépen közölni a kritikákat” – mondta a TV2 videójában Tóth Andi, aki azt is elárulta, milyen zsűritag lesz.

„Hála Istennek, amikor én voltam versenyző, elég szép pontokat adott mindenki, olyanok is, akik már voltak ebben a zsűriszékben. Szóval remélem, hogy a zsűri között nem lesz rivalizálás, bár én például azt sem viselem jó szemmel, hogy ha poénra veszik a zsűriskedést. Azért ez egy komoly szakma, ahol komoly véleménnyel kéne oda leülnünk” – fejtette ki az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top