nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi visszavonulásának okai

Tóth Andi elárulta: Köllő Babett kritikái miatt vonult vissza

Állítólag a Sztárban Sztár zsűritagjának a szavai miatt borult ki az énekesnő.

Tóth Andi a ZSHOW time Youtube-csatornán mesélt a visszavonulásának okairól. Az énekesnő bevallotta, hogy már a 2020-as Sztárban Sztár alatt megfogalmazódott benne az a gondolat, hogy felhagy az énekléssel. Éppen a legnagyobb sikert arató produkciója után, amikor is Tina Turner bőrébe bújt. Állítása szerint a végső lökést Köllő Babett értékelése adta meg számára – írja a Bors.

Tóth Andi,

Tóth Andi idén márciusban jelentette be, hogy visszavonul a színpadtól – Fotó: Sajtószoba

“Beleadtam mindent, mert ez volt az első lehetőségem, hogy megmutassam, hogy én énekesnő vagyok. (…) És az első mondata a Babettnek így szólt: ‘Na, mit veszített a Szabó Ádám!’ Az volt az a pont, amikor megértettem, hogy én nem leszek soha ide elég. Hogy én nem leszek több, mint a celeb Tóth Andi” – panaszolta az énekesnő.

Mint a bulvárlap megjegyzi, Köllő Babett valójában csak az értékelése utolsó mondataiban említette meg Szabó Ádámot és a kontextus sem az volt, ahogyan Tóth Andi az interjúban visszaadta.

Egyszerűen méltatlan lenne bármit is hozzátennem ehhez a történethez” – reagált a Sztárban Sztár ítésze a Borsnak az énekesnő kijelentésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top