nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka anyagi körülményei

Fodor Zsóka: „Nem állok jól anyagilag”

Spórolásra kényszerült, mert nincs annyi felkérése, amire számított.

Fodor Zsóka mindig is nagy lábon élt, ám az utóbbi időben össze kellett húznia a nadrágszíjat. Már nem jár annyit étterembe és a taxi helyett tömegközlekedést használt. Mindezt amiatt, mert idén kevesebb a felkérése: állítása szerint még sosem fordult elő vele, hogy január végén még nincs betáblázva az egész éve.

Fodor Zsóka

Fotó: Schumy Csaba

„Tudtam, ha barátnőmtől, Erzsikétől hazajövök Svédországból, ahol a szilvesztert töltöttem, egy forgatáson veszek részt. Nagyon készültem, rengeteg időt, energiát és pénzt áldoztam rá, és fejben már az érte kapott pénzt is elköltöttem. Erzsikével ugyanis megbeszéltük, egyszer élünk, a koporsónak pedig nincs zsebe, ezért utazzunk el Dubaiba egy kicsit. Ám – sajnos – közbeszólt egy betegség, és mire letudtam a hatnapos antibiotikum-kúrát, a forgatást és az ezzel együtt járó pénzt elbuktam. Így nem utazunk” – mesélte a Story magazinnak Fodor Zsóka, aki kénytelen volt hozzányúlni a tartalékaihoz. 

„Nem állok most túl jól anyagilag. És bár jelenleg négy darabban is játszom, hiszen Oszvald Marikával van kétszer negyvenöt perc prózai darabunk, Várkonyi Andrással két vígjátékban játszunk, s ott a Leszállás Párizsban is, amit szintén imádok, de ezenkívül is van néhány, a szívemnek nagyon kedves alkalmankénti felkérés, először fordul elő az életemben, hogy január végén még nincs tele a naptáram. Nyárra például még egyetlen leszerződött munkám sincs. És ez megijeszt. Most várok, amíg egy kicsit megizmosodom anyagilag. Nem arról van szó, hogy ne lenne félretett pénzem, de ehhez én nem szeretek hozzányúlni. Inkább addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér. Mindig is így éltem” – részletezte a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top