nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos nincs túl jól

Kórházba vonult Lagzi Lajcsi

Fulladásos tünetei miatt került orvosi felügyelet alá a mulatós sztár.
Galambos Lajos

A 62 éves Lagzi Lajcsi nem most megy keresztül élete legjobb periódusán: a bíróság novemberben másodfokon három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélte áramlopási ügyében, most pedig az egészségi állapota is aggodalomra ad okot.

Ahogy a Blikknek mesélte, a gyerekeivel korábban mindig családi képeket nézegettek a születésnapján, most azonban másképp alakult az ünneplés: családtagjai látják rajta, hogy az utóbbi időszak történései nagyon megviselték, mind testileg, mind lelkileg. „Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Azt hittem, sohasem fogy el belőlem a lendület, de most úgy érzem, mégis. Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak” – mesélte a trombitás.

Egyre többször gyötrik fulladásos rohamok, melyek pontos oka egyelőre ismeretlen. Hogy fény derüljön rá, bevonult egy magánkórházba, ahol vizsgálják az orvosok. Mint Galambos Lajos mondja, eddig elég rossz eredményeket kaptak.

A mulatós sztárt gyerekei is arra kérték, vegyen vissza a tempóból és változtasson eddigi életvitelén. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top