nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila a párkapcsolatról

Árpa Attila: „Nagyon nem alkalmas időszak ez egy párkapcsolatra”

A Nagy Ő fontos teendőinek a listáján csak hátul "kullog" a randizás.

Két hétig Indiában forgatott Árpa Attila, aki kint több felkérést is kapott. Egyedül utazott Mumbaiba, mert jelenleg nincs párkapcsolata, és ez egy jó darabig még így is lesz, mivel – elmondása szerint – most nem fér bele az életébe.

Árpa Attila,

Árpa Attilának most nincs ideje egy párkapcsolatra – Fotó: Sajtószoba

Most kiszúrás lenne részemről egy nővel a párkapcsolat. Egyrészt a Nagy Ő óta szinte folyamatosan mozgásban vagyok, voltam Amerikában, Törökországban, Franciaországban, vidéken forgattam, most pedig Indiában voltam. Másrészt pedig olyan hosszú a fontos teendőim listája, hogy a randizás igencsak a vége felé helyezkedne el. (…) Nagyon nem alkalmas időszak ez egy párkapcsolatra” – vallotta be a Blikknek az 51 éves színész, aki elárulta: ahhoz, hogy szép nőket láthasson, haza kellett jönnie.

Noha húszmillióan laknak Mumbaiban, a 2 hét alatt egyszer sem találkoztam szép nővel. Pedig nyilván ott is vannak, hiszen ismerünk csodaszép indiai színésznőket. Itthon azonban elég kilépnem az ajtón és lépnem kettőt, máris látok egy szép nőt” – mondta el a bulvárlapnak Árpa, akit hamarosan egy Netflix-sorozatban láthatunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top