nlc.hu
Sztárok
Harsányi Levente a női lábak megszállottja

Harsányi Levente a női lábak megszállottja: „Ez egyfajta retina-petting”

Igen érdekes interjút adott a tévés.

Nemrég felröppent a pletyka, hogy akár Harsányi Levente is lehet A Nagy Ő következő párkeresője. A TV2 még nem adott hivatalos tájékoztatást ezzel kapcsolatban, viszont a Story magazin információi szerint a műsorvezető hajlana a szerepre. A Bors azért interjúvolta meg a napokban, mert sok női lábakkal kapcsolatos tartalmat oszt meg a közösségi oldalain – kíváncsiak voltak az okokra.

A hab a tortán egy szép női láb, azokkal a gyönyörű női cipőkkel! Komolyan mondom, hogy egyfajta retina-petting, egy vizuális beteljesülés. Ezzel senkit sem szeretnék megsérteni, csak igyekszem hangsúlyozni, milyen magával ragadó – legalábbis számomra. Egyébként épp a napokban mondta a fiam, hogy: »Apa, kicsit sok a női lábról készült fotó«. Nem tudom figyelmen kívül hagyni és gyártom a hülyébbnél hülyébb Instagram-sztorikat, mint: »I láb you« és hogy »a siker csak egy lábnyújtásnyira van«. A dolog lényege tényleg az, hogy elkötelezett híve és rajongója vagyok a szép női lábaknak, azon belül a bokának, ezt pedig néha kihangsúlyozom

– részletezte Harsányi Levente, majd hozzátette, a nők külseje fogja meg elsősorban, de persze nagyon fontosak számára a belső tulajdonságok is.

Harsányi Levente

Fotó: Fülöp Dániel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top