nlc.hu
Sztárok

Harsányi Levente a Kossuth-díjasokról

Harsányi Levente keserű szájízzel beszélt az idei Kossuth-díjasokról

Instagramon fejezte ki véleményét.

Március 14-én kiosztották az idei Kossuth-díjakat, melyek között ott volt Eötvös Péter a Magyar Szent István Renddel kitüntetett, Kossuth-díjas zeneszerző, karmester, zenepedagógus. Továbbá Bretz Gábor Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes művész, a Magyar Állami Operaház magánénekese, Leslie Mandoki zenész, zenei producer, a Mandoki Soulmates és a Red Rock Stúdiók alapítója, Takács-Nagy Gábor Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, Tolcsvay László Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, előadóművész. 

Harsányi Levente

Fotó: Schumy Csaba

Heigl László, Heinczinger Miklós, Pusztai Gábor, Tóbisz Tinelli, Török Máté pedig megosztott Kossuth-díjat kaptak. Nem meglepő, hogy a díjazottakkal nem mindenki volt elégedett. Harsányi Levente például 24 óráig elérhető Instagram-történetében elmélkedett arról, hogy Horváth Charlie vajon miért esett ki a rostán? 

Nem olvastam az idei Kossuth-díjasok közt Horváth Károly Charlie nevét. Tudja valaki, miért nem kapott még Kossuth-díjat? Köszönöm a választ

 – tette fel a kérdést a műsorvezető. 

A teljes listát arról, kik kaptak Kossuth-díjat 2024-ben ITT találod meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top