nlc.hu
Sztárok

Reagált a kritikákra Nagy Feró

Durván támadták Nagy Ferót a Kossuth-díja miatt, üzent most a kritizálóknak

A Kossuth-díjára - amit a konyhában, a függöny mögött tart - a mai napig rácsodálkozik.

Hosszú interjút adott a Borsnak Nagy Feró, amelyben többek között arról is beszél, hogyan fogadta azokat a rosszindulatú megjegyzéseket, amelyek szerint nem érdemelte meg a Kossuth-díjat.

Nagy Feró

Nagy Feró büszkén mutogatja a gyerekeinek és az unokáinak a Kossuth-díját – MTI/Illyés Tibor

Ők valójában nem ismernek sem engem, sem a teljes munkásságomat. Ismernek tőlem maximum egy-két dalt, és balhés embernek tartanak, de ennyi. Ma már ezen könnyedén túllépek. Mindig azt kell megnézni ilyenkor, ki kritizál. Ha olyasvalaki, aki saját maga nem tud felmutatni semmit, az nem érdekel. Ha viszont egy elismert ember kérdőjelezné meg, olyan, aki letett már valamit az asztalra, azt meghallgatnám, és elgondolkodnék azon, igaza lehet-e. (…) Megdolgoztam érte, egy életmunkája van benne” – mondta el a bulvárlapnak a 76 éves énekes, aki az egyik legkülönlegesebb ereklyének tartja a Kossuth-díját.

Nagy Feró egyébként üzent is az interjúban az őt kritizálóknak: “Tessék utánam csinálni! Írjanak néhány jó slágert, és kapják meg ők is a díjat!“.

Olvass még Nagy Feróról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top