Fogadjunk, hogy nem láttad még ezeket a fiatalkori képeket Oszvald Marikáról!

nlc | 2023. Január 31.
Oszvald Marika most is tele van energiával. De vajon hogyan nézett ki 20 évesen?

Ha van kedvenc magyar színésznőnk, akkor az Oszvald Marika. A 150 centijével a legalacsonyabbnak kikiáltott művésznő hatalmas karrierrel a háta mögött a mai napig lankadatlanul annak él, ami igazán boldoggá teszi őt: a színház. 1974-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát, de már két évvel korábban szerződtette őt a Fővárosi Operettszínház, melynek azóta is oszlopos tagja. Megszámlálhatatlanul sok szerepben mutatta már meg a tehetségét, nemcsak a színházban, hanem alkalmanként filmekben és sorozatokban is. Idén ismét látogatást tesz a képernyő világába, miután a január 23-án kezdődő Hazatalálsz című széria egyik szereplője lett. A színésznő ugyan már 70 éves, mégis olyan lendülettel vetette bele magát a TV2 sorozatába, mint bármelyik huszonéves kollégája. A galériában most összeszedtünk néhány, jó pár évvel ezelőtti képet – ezek közül némelyiken valóban huszonéves, máshol viszont csak annyinak tűnik. Mert Oszvald Marika egyszerűen képtelen öregedni!

central-0203054505

Felismered ezen a családi képen a gyerek Oszvald Marikát? (Fotó: Gálos Mihály Samu)

oszvald marika 6

Ezt is láthatjuk, ha Oszvald Marika fiókjába kukkantunk. Talán az első szerepeinek egyikét örökítette meg? (Fotó: Gálos Mihály Samu)

oszvald marika 10

1989-ben már befutott operettszínésznő volt, hiszen négy évvel azelőtt már Jászai Mari-díjat zsebelt be. (Fotó: Profimedia)

oszvald marika 1990

Oszvald Marika Szolnoki Tiborral 1990-ben, 38 évesen. (Fotó: x Archívum Nők Lapja)

oszvald marika 1999

A színpad mindig is a komfortzónája volt a színésznőnek, ahogy ezen az 1999-es fotón is látszik. (Fotó: x Archívum Story-Best)

oszvald marika 2000

De ahol igazán otthon van, az az Operettszínház. Ez is ott készült, mikor 2000-ben a társulatot fotózták. (Fotó: x Archívum Story-Best)

oszvald marika 9

47 évesen még mindig kislányos bájjal mosolygott. (Fotó: Gálos Mihály Samu)

oszvald marika 4

Most őszintén: láttál már ilyen fiatal 48 évest?! (Fotó: x Szabó Adél)

Exit mobile version