nlc.hu
Sztárok

Steiner Kristóf a halálfélelemről

Steiner Kristóf: „Abban hiszek, hogy nem lehet rettegésben élni egy életet”

Kristóf szerint jó tisztában lenni a világ történéseivel, de nem szabad félni.

A mai Reggeli egyik témája a világvége volt, melyben több szakember is megszólalt. Utolsó napjainkat elhozhatja a mesterséges intelligencia, a globális felmelegedés, gombák, melyek bizonyos hangyákat zombivá változtatnak. 

Steiner Kristóf

Steiner Kristóf (Fotó: Instagram)

A témában felszólalt Steiner Kristóf is, aki elmesélte, Izraelben minden lakásba, házba építenek pánikszobát, ami nemcsak a betöröktől, akár bombatámadásoktól is megvédi az embert. A műsorvezető és férje szerettek Izraelben élni, de az állandó háborús fenyegetettséget nem bírták, ezért Görögországba költöztek. A világvégétől és a haláltól való félelméről is őszintén vallott. 

„Bevallom őszintén, hogy bennem haláltudat van inkább, nem pedig félelem. Ez azért van, mert előbb-utóbb mindannyian meg fogunk halni. Tudom, hogy nagyon fontos beszélnünk a klímaváltozásról, fontos beszélnünk arról, hogy háborúk dúlnak, fontos beszélnünk arról, hogy ez a bizonyos »éjfél«, ami közeledik, egyre közelebb van, amikor üt az óránk. Viszont abban is hiszek, hogy nem lehet rettegésben élni egy életet. Ha folyamatosan arra pörgetjük rá magunkat, hogy bármikor meghallhatunk, akkor az utolsó pillanatokat, órákat sem fogjuk tudni élvezni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top