nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajost megviselték a történtek

Galambos Lajos: „A közelmúlt történései a lelkemet és az egészségemet is komolyan megviselték”

Idegösszeroppanás-közeli állapotban van.

Decemberben került sor másodfokon Galambos Lajos áramlopási ügyének tárgyalására, ahol letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Múlt héten arról számolt be, hogy többször fullad, ezért kórházba került kivizsgálásra. Ma reggel az is kiderült, hogy melyik börtönbe kerülhet: a Mocsától 170 kilométerre lévő kecskeméti börtönbe helyezhetik, ahol munkával üti majd el az idejét.

Galambos Lajos

Fotó: Olajos Piroska

A zenész a hot! magazinnak nyilatkozott az állapotáról: elmondta, rosszul viseli a történteket. „Hét harcos év telt el, és még mindig nincs vége az ügynek. Mindenképpen további jogorvoslatokat fogunk kezdeményezni, ugyanis azt gondolom, hogy van olyan körülmény, ami reménykeltő tud lenni” – mondta a lapnak, majd hozzátette, mindennek ellenére belefáradt a küzdelembe. 

„Egész életemben azt gondoltam, hogy mindent elviselek, de úgy érzem, hogy már belefáradtam a küzdelembe, és le akarom zárni az életemnek ezt a szakaszát. Ugyanis a közelmúlt történései a lelkemet és az egészségemet is komolyan megviselték. Természetesen vannak jobb és rosszabb pillanataim, de jelenleg egy idegösszeroppanás-közeli állapotban vagyok” – zárta szavait a mulatós zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top