nlc.hu
Sztárok

Bejelentette visszavonulását Tom Brady

Bejelentette visszavonulását Tom Brady, könnyek között beszélt a karrierjéről

Többször majdnem elsírta magát a vallomás közben.

Tom Brady kétségtelenül a világ legismertebb és egyik legsikeresebb NFL-játékosa, akinek a nevét nem csak a sportág szerelmesei ismerik. A 45 éves amerikai focista már többször bejelentette a visszavonulását, ám most hivatalosan is kimondta, hogy nem lép többé pályára

A Tom Brady vezette Tampa Bay Buccaneers a napokban kikapott hazai pályán a Dallas Cowboystól, ezzel búcsúzott a profi amerikai futball-liga rájátszásának első fordulójában. Tavaly már elárulta, hogy ez lesz az utolsó szezonja, most azonban Instagram-nyilvánossá tette, hogy szögre akasztja a cipőt.

„Eljött ez a nap is. Visszavonulok. Ezúttal végleg”

– kezdte a videóját Tom Brady, aki annyira elérzékenyült, hogy néhány könnycsepp is lecsordult az arcán, miközben megköszönte a karrierjét azoknak az embereknek, akik mindig is ott voltak mellette.

A kommentszekcióban pedig rengeteg híresség reagált a visszavonulás hírére, többek között Serena Williams, David Beckham, Michael Phelps és számos NFL-játékos.

Tom Brady

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top