nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi szigorú nevelést kapott

Tóth Andi: „Nagyon szigorú nevelést kaptam”

Nehéz időszak áll az énekesnő mögött, de most már végre önazonos lehet.

Tóth Andi hamarosan a Sztárban Sztár zsűriszékében mutatja meg egy másik oldalát. 2-3 éve még nem gondolta, hogy újra a csúcson lesz, hiszen mióta megnyerte az X-Faktort, sok rossz dolog történt vele – többek között erről is mesélt a Borsnak.

Tóth Andi

Fotó: Trenka Attila

„Bonyolult elmondani ezt az elmúlt kilenc évet, vagy lassan tízet, amióta a szakmában vagyok. Amikor kezdtem, én egy nagyon nyers alapanyag voltam. Tizenöt évesen fogalmam sem volt a világról, az élet csúnya oldaláról, a csúnya emberekről, illetve erről a szakmáról. Egyáltalán nem gondolom, hogy burokból jöttem volna, illetve nagyon szigorú nevelést kaptam, de ez segített feldolgozni ezt a sok szart” – részletezte Andi, majd hozzátette, most már önazonos lehet és biztos lábakon áll.

„Konkrétan három éve vagyok úgy önmagam, hogy meg is tehetem, van rá lehetőségem, és van egy biztos ember mellettem, tudom finanszírozni is, és most már biztos talajon áll a két lábam” – vallja az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top