nlc.hu
Sztárok

Nagy a korkülönbség Földes Tamás és párja között

20 évvel fiatalabb színésznőt szeret a Barátok közt egykori sztárja, Földes Tamás

Jóval fiatalabb kolléganője rabolta el a szívét.

Két évtizeddel fiatalabb színésznőt szeret a Barátok közt egykori sztárja, Földes Tamás. Mint a Blikk írja, az 57 éves színész már csaknem 5 éve együtt van a jóval fiatalabb kolléganőjével, Angyal Anitával, aki korábban a Jóban Rosszban című sorozatban játszott.

Angyal Anita és Földes Tamás

Angyal Anita és Földes Tamás több mint 5 éve alkotnak egy párt – nlc-montázs, Fotók: (b): @astrumszinhaz / Instagram // (j): MTI/Mohai Balázs

Földes Tamás bevallotta a bulvárlapnak, hogy 50 feletti szingli férfiként már az is megfordult a fejében: lehet, hogy már egyedül fogja leélni élete hátralévő részét. Elmondása szerint Anitával való kapcsolata először abszolút kollegiális volt, aztán barátok lettek, majd utána komolyra fordult.

A környezetem először féltett a korkülönbség miatt, de a személyes találkozás után már senkiben sem volt kétség, hogy milyen jó párost alkotunk Tamással” – árulta el a színész kedvese, Angyal Anita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top