nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos árulja az eltitkolt budai villáját

Galambos Lajos árulja az eltitkolt budai luxusvilláját

Lajcsi állítja, nem azért akarja eladni a mintegy 400 millió forintos ingatlant, hogy mindenét pénzzé tegye, aztán meg eltűnjön.

Egy titokzatos budai ingatlant árul Galambos Lajos, a Sas-hegy déli oldalán található, a múlt század harmincas éveiben épült elegáns villán napok óta kint van az eladó tábla – írja a Blikk.

Eddig nem lehetett tudni, hogy a trombitás tulajdonában van az ingatlan, ám egy szemtanú észrevette a mulatós zenészt a felújítás alatt álló villánál. Lajcsi a lapnak elmondta: valóban övé a villa.

Több mint egy évvel ezelőtt vásároltam, mert elhatároztam, hogy ide költözöm a gyermekeimmel, hiszen több önálló lakrészt is ki lehet alakítani a hatalmas házban

– mondta a nyugalomra és jó levegőre vágyó Lajcsi, akinek a lelkét és az egészségét is komolyan megviselték a közelmúlt történései.

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Arra a kérdésre, hogy miért adja el – a szakértői becslés szerint több mint 400 millió forintot érő – villát, így felelt: „Megváltoztak a dolgok, másképp gondolok a jövőre, mint korábban, ezért adom el ezt a villát. Szeretném leszögezni, hogy ennek semmi köze a bírósági ügyemhez, egyáltalán nem igazak azok a híresztelések, hogy felszámolok és eladok mindent, aztán meg eltűnök” – mondta, és azt is elárulta, hogy ha sikerül eladni a villát, a pénzből két fiának venne egy belvárosi ingatlant, amit már ki is néztek.

Mint arról korábban beszámoltunk, Galambos Lajos még nem kapta meg a behívóját, de már kiderült, melyik börtönben kell letöltenie a három és fél éves börtönbüntetését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top