nlc.hu
Sztárok

Akkor és most: Marcellina 70 éves

Hihetetlen, hogy Marcellina 70 éves lett, akár harmincat is letagadhatna

Elképesztő, hogy mennyire fiatalos!

A napokban ünnepelte 70. születésnapját Marcellina, aki gyakorlatilag 50 éve a szakmában van és megállíthatatlan! A zenész hatalmas bulival ünnepelt, többek között olyan sztárok is részt vettek az eseményen, mint Zalatnay Sarolta, Vincze Lilla, Bíró Ica, Madár Vera, Szigeti Ferenc, B. Tóth László, Delhusa Gjon, valamint Fásy Ádám és családja.

Marcellina

Fotó: Olajos Piroska

„Fel sem tudom fogni, hogy már ennyi idős vagyok, belül még mindig tininek érzem magam, akinek rengeteg álma és terve van. Ez nem is lehet igaz – kezdte Marcellina a Blikknek, majd hozzátette, bár vágyik egy kapcsolatra, egyelőre nem talált rá a szerelem. – Jelenleg egyedülálló vagyok. Udvarlók akadnak bőven, idősebbek, velem egykorúak és nálam jóval fiatalabbak is. Ugyanakkor egy olyat sem ismerek, aki tudná velem tartani a tempót. Én most is úgy élek, mint egy fiatal, egyfolytában dolgozom, pörgök és új dolgokban próbálom ki magam. Ezt sajnos a korosztályomban élő férfiak nehezen tudják tolerálni.”

Marcellina akkor és most:

Marcellina
Megnézem
Összes kép (5)

Természetesen a szülinapi bulijáról is posztolt pár képet és videókat, amelyeken egyértelműen látszik, hogy maximum 50-nek, de inkább kevesebbnek néz ki.

A Fókusznak adott interjúban arról is mesélt, hogy egyetlen dolgot bán az életében, mégpedig, hogy nem vállalt gyereket. „Szerettem volna gyereket, egyértelmű. Nem maradt meg a baba. Én megtorpantam ott egy bizonyos ponton, és tulajdonképpen, ha jól belegondolok, talán ez az egyetlenegy, amit bánok az életemben” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top