ByeAlex: „Az X-faktornak is jót tesz majd egy kis pihenő”

nlc | 2023. Február 05.
Ő is elfáradt az elmúlt hat évben, de így sem dől hátra, saját zenéin és könyvén fog dolgozni.

Néhány napja arról szóltak a hírek, hogy az RTL-nél várhatóan idén nem az X-Faktor, hanem a The Voice magyar változata kerül adásba. ByeAlex, az X-faktor egyik mentora megerősítette, valóban nem lesz új évad. Mint egy Facebook-posztban írta, nem véletlenül mondta korábban, hogy ez tulajdonképpen egy búcsú.

„Már év végén is jeleztem a csatorna felé, hogy elfáradtam; részemről a hat évadot komolyan vettem, rengeteg dalt (slágereket) írtam meg ez idő alatt, utat mutattam sok fiatalabbnak – néhányan aztán, lehet másként látták – és négyszer győztem is a versenyzőimmel. Úgy éreztem, hogy nincs bennem több, pihennem kell a műsortól, el kell tőle köszönöm” – írja.

Hozzátette, ugyan nem lustálkodott mentorként sem, az utóbbi években mégis az volt a legtermékenyebb időszaka, amikor a világjárvány miatt nem volt X-faktor.

ByeAlex és Solyom Berni (Fotó: RTL / Sajtóklub)

ByeAlex bízik abban, hogy az új műsor is siker lesz, illetve úgy gondolja, nemcsak neki, magának az X-faktornak is jót tesz egy kis pihenő.

„Úgy gondolom, hogy egy olyan progresszív zenei realityt készítettünk a hat év alatt, ami az őrültségei ellenére megreformálta a tehetségkutatók történelmét itthon” – fűzte hozzá, és elárulta azt is, unatkozni nem fog, hiszen így most több ideje van saját zenékkel, illetve a könyvével foglalkozni, illetve hamarosan koncertezni indul. 

Exit mobile version