nlc.hu
Sztárok

ByeAlex búcsúzik az X-Faktortól

ByeAlex: „Most is azt mondják rólam, hogy arrogáns alak vagyok”

2016 óta része az X-Faktornak, most a váltás mellett döntött.

ByeAlex 2016 óta része volt az X-Faktornak, többször nyert a versenyzőivel, amivel rekorder lett. Azt mondja, mindig is lelkiismeretesen dolgozott, ám a műsor miatt kevesebb ideje jutott alkotni, ezért döntött a váltás mellett.

ByeAlex

ByeAlex (Fotó: RTL)

„Úgy éreztem, hogy talán nekem is el kell köszönnöm kicsit az X-Faktortól, meg a tévénéző emberektől is ebben a műsorban, mert én nem akarom, hogy megunjanak. Nem akartam, és azt sem akartam, hogy az X-Faktort megunják. Szerintem a csúcson volt. Nem hiszem, hogy készült Magyarországon olyan műsor, ami ennyire sikeres volt, ennyi éven keresztül” – mondta ByeAlex a Fókusznak. Hozzátette, szerinte jó irányba változott a személyisége, köszönhetően a műsornak. 

„Az emberekhez való hozzáállásom, vagy a türelmem, vagy az ilyesmi, az szerintem rosszabb lenne. Tehát az ugyanott maradt volna 2016-ban, az arroganciám, az emberekhez való hozzáállásom, az akkor rossz volt. Most is azt mondják rólam, hogy arrogáns alak vagyok, de akkor sokkal rosszabb voltam” – részletezte a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top