nlc.hu
Sztárok

Háztartási balesetben sérült meg VV Szandika

Kiderült: otthonában sérült meg súlyosan VV Szandika

Balesete körülményeiről mesélt ma reggel.

Pár nappal ezelőtt nyakmerevítővel jelentkezett be a közösségi oldalán VV Szandika, aki nemrég a Palikék világa című Youtube-csatornán mesélt az elmúlt pár évről, amíg nem élt a nyilvánosság előtt. Mint kiderült, az egykori VV-hős balesetet szenvedett, méghozzá az otthonában: leesett a lépcsőn – erről mesélt ma reggel a Mokkában.

VV Szandika

Fotó: TV2

„Mentem fel és valahogy a lépcső közepén megcsúszott a lábam, borultam hátra, lehetőség nem volt megkapaszkodni. Hanyatt levágódtam, én úgy fogalmaznék. A kettes nyakcsigolyám teljesen eltört, illetve a csuklóm. Megmondta az orvos, hogy a kettes az a légzőközponté. Ha ez elmozdul, ott azonnal a légzőreflex és minden le is áll. Ha nem történik ilyen szerencsésen ez a balszerencse, nem beszélgetnénk itt” – részletezte Szandika, ám a műsorvezető Pachmann Pétert leginkább az érdekelte, hogyan tud nyakmerevítőben aludni beszélgetőpartnere.

„Figyelj csak, és hogy alszol ezzel a nyakadon? De tényleg: állva alszol?” – tette fel a kérdést Pachmann, mire Szandika annyit válaszolt: 

Nem vagyok ló.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top