Sztárok

Ezt nézd, hogy megváltozott VV Szandika

A plasztikcica szakított, és eltűnt belőle a plasztik nagyobb része. Testépítő lett, célokat állított fel maga elé. Tényleg, mintha egy másik ember lenne.

Majd másfél éve nem hallani VV Szandikáról, akkor alig lehetett ráismerni. Akkor a frizurája volt furcsa a Való Világ 4 sztárjának, most nemcsak az, hanem a teste, a beszéde, a mindene, ez az egész jelenség, ami az alábbi gifben látható, mintha tovatűnt volna…

Ezt nézd, hogy megváltozott VV Szandika

…és ez lett belőle:

Ezt nézd, hogy megváltozott VV Szandika

Szandika közel egy évvel ezelőtt kezdett testépítéssel foglalkozni, állítja, felhagyott lusta életmódjával. “Most vagyok fiatal, most van most, és gyerünk, életmódváltás” – idézzük szavait abból a riportból, melyet egykori anyacsatornájának, az RTL Klubnak adott. Szandika 8 kilót dobott le, de nemcsak testileg, hanem emberileg is megváltozott. “Soha semmihez nem volt kitartásom, mindent abbahagytam” – mesélte, és hozzátette, hogy sajnos három év után szakított a szerelmével, és hogy személyi edző szeretne lenni.

Olvass régebbi híreket Szandikáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top