Sztárok

Újra a testéből él VV Szandika

Hétfőn érkezett haza Svájcból Szandika. A lány egy olyan éjszakai bárban keresett erotikus munkát, ahol a fizetés akár napi több százezer forint. A plasztikcica sosem tagadta, hogy az is előfordult már: a testéből kellett élnie - írja a Bors.

Újra a testéből éll VV SzandikaA huszonegy éves VVSzandika a közelmúltban egy Blauer Aff nevű svájci night club weboldalán bukkant föl az éppen rendelkezésre álló lányok közt félmeztelen fotóival, Sandi néven. A lokál honlapján a következő német nyelvű szöveget olvashatja a látogató: „Lelkes csapatunk arra vár, hogy az Ön vágyait kielégítse. Asztaltánc, 15-20 ellenállhatatlan hölgy, 12 különszoba. Ingyenes belépés.” A tarifa fél órára 150, míg egy órára 300 svájci frank. Az asztaltánc pedig 70. Azonban mivel a belépés ingyenes, felvetődik a kérdés, hogy az időintervallumok mire is vonatkoznak.
“Senkinek semmi köze hozzá, hogy mivel keresem a pénzem! Nem akarok magyarázkodni…Egy hetet voltam Svájcban, hétfőn jöttem haza, a Sanyinál lakom továbbra is. Show-műsoroztam odakint. Felmentem a színpadra tíz percre, leadtam a műsort, aztán lejöttem, ennyi történt” –mondta a Borsnak Szandika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top