nlc.hu
Sztárok

Bóza Roland a Cápák között-ben

Tomán Szabina beszólt A Konyhafőnök győztesének: „Ezt azért Rácz Jenő visszadobná!”

Szendvicsekkel állt a Cápák elé Bóza Roland, ám nem járt sikerrel.

Bóza Roland is a befektetők elé állt a Cápák között legutóbbi adásában. A Konyhafőnök 2021-es győztese úgy döntött, hogy egy olyan vállalkozásba kezd a street food és gourmet éttermek mellett, ami az ő folyamatos jelenléte nélkül is képes működni. Ezért álmodta meg a Bag-Dog – 5 különböző ízben készült – gyorsfagyasztott gourmet szendvicseket.

Bóza Roland,

Bóza Roland és a szendvicsei – Fotó: Sajtóklub

A termékeivel most tovább szeretne terjeszkedni: nemcsak a Fejér megyei üzleteiben árusítaná, hanem országszerte. Ehhez 25 millió forintért 25 százalékot adna a cégéből. A Cápák megkóstolták a szendvicseket: ugyan finomnak találták, a csomagolás azonban nem nyűgözte le őket. Tomán Szabina Rácz Jenőt emlegette a kritikájában. „Ezt azért Rácz Jenő visszadobná!” – szólt be Bóza Rolandnak az üzletasszony.

Lakatos István – a vállalkozó tudásának és elszántságának köszönhetően – ugyan beszállt volna az üzletbe, ha Balogh Levente vagy Moldován András is beszáll mellé, hiszen István – saját bevallása szerint – nem ért az élelmiszeriparhoz. Moldován András végül elvetette az üzletet, mondván, „az nem egy üzleti kategória, hogy finom”. Azonban a sertésmogul – mivel neki is szimpatikus volt az egykori ketrecharcos – felajánlotta mentori segítségét: ha tud, válaszolni fog a tehetséges vállalkozó kérdéseire.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top