nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt véleménye Szabó Zsófiról

Keményen nekiment Szabó Zsófinak Osváth Zsolt

Éles kritikákkal illette a műsorvezetőt a youtuber.
Osváth Zsolt - Szabó Zsófi,

Osváth Zsolt durván kiakadt Szabó Zsófira, amiért a műsorvezető szerinte az RTL Reggeliben elbagatellizált egy igen komoly témát – írja a Blikk. A youtuber-étteremtulajdonos korábban felhívta arra a figyelmet, hogy a gyerekek olyan tartalmakat is láthatnak a TikTokon, amelyeket nemhogy nekik, de még a felnőtteknek sem kellene. Ezt a veszélyes internetes jelenséget boncolgatták a Reggeliben, ahol Osváth Zsolt volt az egyik megszólalt, aki szerint a beszélgetés során Szabó Zsófi nem kellő komolysággal állt a dologhoz, ráadásul – állítása szerint – azért is viselkedett így, mert ki nem állhatja őt.

Emiatt a felháborodott youtuber a legfrissebb videójában keményen beleállt a műsorvezetőbe és durva kritikákkal illette.

„Annyira gyűlöl, hogy adásonként nagyjából 2-300 nettóért sem tud profizmust színlelni. (…) A Reggeli szép, ellenben nem túl okos tablethordozója. (…) Az, hogy édesapád Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művész volt, még nem jogosít fel arra, hogy csak azért, mert valakit utálsz, bagatellizálj egy ilyen helyzetet” – fakadt ki Szabó Zsófira, akinek többek között azt tanácsolta, hogy szánjon időt gondolkodásra és olvasásra is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top