nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt keményen beleállt Szabó Zsófiba

Osváth Zsolt megint beszólt Szabó Zsófinak: „Miért nem küldi el senki a francba ezt a lányt?”

A youtuber minden vágya, hogy egyszer egy műsorban szerepelhessen a színésznővel.

Osváth Zsoltról köztudott, hogy nem szokott finomkodni a szavakkal, és ha valamiről megvan a véleménye, azt kendőzetlenül meg is osztja saját Youtube-csatornáján. 

Osváth Zsolt

Osváth Zsolt (Fotó: RTL)

Szabó Zsófiról nem először fogalmaz meg kritikus véleményt. Februárban úgy fogalmazott, hogy Zsófi a Reggeli szép, ellenben nem túl okos tablethordozója. Most az verte ki nála a biztosítékot, hogy a műsorvezető múlt héten a Reggeliben elárulta, hogy kevésbé szeret bemenni dolgozni, ha Miller Dávid a társa, és köntörfalazás nélkül a szemébe mondta, hogy a többi műsorvezető közül számára a sor végén helyezkedik el a fiú. 

„Egy kecske esetében lehetne egyedül elégedett a leányzó, mert ott mondjuk van némi esélye a szellemi fölényre, így viszont bárkivel kell műsort vezetnie, nagyon durva komplexusai lehetnek” – reagált a kijelentésére Zsolti. Hozzátette: ő nem tudja elképzelni, hogy bármikor is hasonlókat mondjon egy olyan munkatársára, akivel alapvetően nincs konfliktusa.

„Azon gondolkoztam, hogy miért nem küldi el senki a picsába ezt a lányt ott?! Könyörgöm a Reggelinek, hogy hívjanak be egyszer főzni, amikor a Zsófi van! Egy egész adást hadd töltsek ezzel a lánnyal! Én fizetek érte, konkrétan fizetek érte, csak tegyetek már be egy adásba, vagy bármilyen adásba tegyetek össze a Szabó Zsófival! Nem azért, mert utálom, de egyszerűen nem értem, hogy rém tehetséges műsorvezetők szaladgálnak a városban, ez a tablettartó meg ott megmondja a Miller Dávidnak, hogy utálja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top