Ő Vilmos véd- és dacszövetségese az unokatesói közül

nlc | 2023. Február 10.
Zara Tindall és Vilmos herceg között olyan különleges kapcsolat van, ami születésük óta egyre csak szorosabb.

Tudtad, hogy Vilmos herceg és unokatestvére, Zara Tindall között csupán 13 hónap a korkülönbség? Valószínűleg épp ezért állnak ők ketten olyan nagyon közel egymáshoz, együtt is nőttek fel. A gyerekkori közös programok felnőttként is megmaradtak, szerencsére ugyanis a két unokatestvér egymás párjaival is igazán jól kijönnek. Sőt, Vilmos és Mike Tindall közt hamisítatlan bromance alakult ki, amióta a sportoló bekerült a családba.

A pár egyébként a Harry-szituációban is teljes vállszélességgel kiállt Vilmos mellett, egy királyi szakértő szerint pedig ez egyáltalán nem véletlen: Zara mindig is a Károly idősebbik fiának a kősziklája volt. „Vilmos természeténél fogva elég komoly és félénk, Zara viszont mindig le tudja venni a válláról a nyomást. A barátságuk igazi és megingathatatlan” – mondta a szakértő. Ezen felbuzdulva mi most a közös fotóikból hoztunk egy kis válogatást, hogy a saját szemeddel lásd, milyen szoros is Vilmos és Zara közt a kapocs.

vilmos és zara 1985 nlc

A 3 éves Vilmos valamit nagyon lelkesen mutogat a nála egy évvel idősebb unokanővérének az 1985-ös brit zászlós díszszemlén. (Fotó: Anwar Hussein/Getty Images)

vilmos és zara 1988 nlc

Nem, ezen a képen nem György herceg és Savannah Phillips látható, hanem Zara és Vilmos még 1988-ban. (Fotó: Julian Parker/UK Press via Getty Images)

vilmos és zara 1998 nlc

Így síeltek tíz évvel később már tiniként az unokatesók. (Fotó: Julian Parker/UK Press via Getty Images)

vilmos és zara 2002 nlc

Őszintén, úgy versengenek, mint két testvér. Pedig itt, 2002-ben már 20 évesek is elmúltak...! (Fotó: UK Press/Getty Images)

vilmos és zara 2005 nlc

Kivel pletykálkodjon Vilmos az apja és Kamilla esküvőjén, ha nem Zarával?! (Fotó: Pool Photograph/Corbis/Corbis via Getty Images)

vilmos és zara 2010 nlc

Hiába telt el 25 év az első fotó óta, Zara és Vilmos közelebb állnak egymáshoz, mint valaha, és ezt ez az ölelés is bizonyítja. (Fotó: Indigo/Getty Images)

vilmos és mike nlc

Apropó ölelés: Vilmos Zara férjével, Mike-kal is kifejezetten jóban van, 2017-ben is öleléssel köszöntötték egymást. (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

vilmos katalin mike zara nlc

Ugyanekkor készült ez a fotó a négyesfogatról, ami bizonyítja, hogy mindenki jóban van mindenkivel... és ők ugyan soha nem ítélkeznének együttes erővel senki felett! (Fotó: Julian Parker/UK Press via Getty Images)

vilmos mike zara nlc

Imádjuk ezt a képet a 2019-es ascoti lóversenyről! Láttad már valaha Vilmost annyira felszabadultan, mint Zara és Mike társaságában?! (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

vilmos györgy zara nlc

Zara György herceget is megnyerte magának. Itt épp Erzsébet királynő uralkodásának tavalyi ünnepélyén szórakoztatja a fiúkat. (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Zara legidősebb gyermeke, Mia, és Vilmos legidősebb gyereke, György is remek barátok!

György herceg és Mike Tindall

Míg György herceg Mia apja, Mike Tindall nyakában ült... (fotó: Profimedia)

profimedia-0426147314

Addig Miát Vilmos herceg cipelte a nyakában 2019-ben. (fotó: Profimedia)

Zara és Vilmos herceg

Zara és Vilmos 1998-ban... (fotó: Georges De Keerle/Getty Images)

György herceg, Mia Tindall, Sarolta hercegnő, Lajos herceg

Ugyanaz az ablak 2022-ben Györggyel, Miával, Saroltával és Lajossal (fotó: Profimedia)

(Forrás: E! News, Daily Mail)

Exit mobile version