nlc.hu
Sztárok

Mester Tamás barátnője

Először nyilatkozott kapcsolatukról Mester Tamás 20 évvel fiatalabb párja

Hónapokra elvonultak a világ elől.

Munkamániás volt. Azt mondta, kiégett, szüksége volt arra, hogy elvonuljon a világ elől. Az ország egyik legelismertebb kortárs festőművésze, Nagy Boglárka maga mögött hagyta budapesti műhelyét és Balira utazott. Párja, Mester Tamás követte őt. A fiatal művész ott azonban néhány hét után ismét elkezdett alkotni. A kapcsolatukról most, a Tények Pluszban mesélt először Nagy Boglárka.

Mester Tamás,

Nagy Boglárka és Mester Tamás a festőművész tavaly nyári kiállításának megnyitóján – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Az ő újonnan megjelent, Varázsfüzet című meditációs gyakorlati könyvének a mindennapos feladatait csináljuk együtt. Megcsináltam itt egy kis dolgozósarkot magamnak, egy kis Bali-stúdiót, és akkor a Tomi oda beült mellém, és adtam neki ecsetet és vásznat. És teljesen beszippantotta őt is a dolog. Néha ilyeneket lehet látni a közösségi oldalainkon, de inkább privátan szeretnénk tartani” – utalt a párkapcsolatukra a festőművész.

Tavaly nyáron a keleti kontinens titokzatosságát elevenítette meg a legutóbbi kiállításán, ahol a festmények képi világa mellett a zene is elvarázsolta a látogatókat: a meditációs zenét Mester Tamás szerezte.

Nagy Boglárka,

Nagy Boglárka Baliról jelentkezett be a Tények Pluszban – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Hihetetlen szimbiózis volt. Azt a projektet együtt csináltuk, a párkapcsolati rész kicsit később jött, de ez egy másik történet, amit majd egyszer elmesélünk. A nyári kiállításomban neki már nagy szerepe volt. A művészetének, mondjuk így” – árulta el Nagy Boglárka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top