nlc.hu
Sztárok

Mester Tamás párkapcsolata

Mester Tamás megszólalt a szakításáról: „A volt barátnőmmel a kapcsolatunk leginkább egy Pán Péter-sztorira hasonlít”

Az előadó sosem akar felnőni, ez pedig nem tetszett az exbarátnőjének.

Mester Tamás év elején jelentette be a közösségi oldalán, hogy együtt jár Nagy Boglárka festőművésszel, akivel 20 év köztük a korkülönbség. Júniusban már a szakításról cikkeztek a lapok. A zenész ritkán nyilatkozik a magánéletével kapcsolatban, most azonban kivételt tett.

„Lényegesen több időt töltöttem eddig szingliként, mint kapcsolatban, ritkán leszek szerelmes. A szerelem keresése mégis az egyik legszentebb dolog, amit nem szabad feladni, mert ekkor lát igazán tisztán az ember. Ez akkor is igaz, ha egy kapcsolat véget ér, és már nem találjuk, hogy mi kötött össze bennünket. A megélt érzéseink valódiak maradnak” – fogalmazott Mester Tamás, majd a szakításról is megosztott néhány részletet. 

Mester Tamás

Mester Tamás (Fotó: Olajos Piroska)

„A volt barátnőmmel a kapcsolatunk leginkább egy Pán Péter-sztorira hasonlít, amelyben természetesen én vagyok az a szereplő, aki sosem akar felnőni, ebben pedig nagyon nem egyezett a véleményünk, egyszerűen nem voltunk kompatibilisek. Szép időszak volt, a két világ mégsem tudott egymásba fonódni. A játékosság annyira fontos lételemem, hogy képtelen lettem volna feladni, így gyakorlatilag egyszerre mondtuk ki, hogy legyen vége. Ezek fontos és nehéz döntések de elkerülhetetlenek, ha meg akarjuk őrizni magunkat.”

Az előadó egyébként augusztus 4-én 53 éves lett, ez alkalomból pedig saját tervezésű önismereti társasjátékkal rukkolt elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top