nlc.hu
Sztárok

Terhesen is keményen edz Dér Heni

Dér Heninek még a terhes hasa is kockás, büszkén mutatta meg

Dér Heni úgy gondolja, ő az élő példa arra, hogy várandósan is lehet edzeni, és sok más olyan dolgot is tenni, amiről a közvélemény azt gondolja, hogy egy kismamának „nem illendő”.

Decemberben kürtölte világgá boldogságát Dér Heni, hogy férjével, Bakos Gergővel ismét babát várnak, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy az új családtag kislány lesz.

Dér Heni

Fotó: Nagy Zoltán

A baba érkezéséig hátra van még pár hónap, a várandós énekesnő pedig remek formában van: ehhez minden bizonnyal sokat hozzátesz az is, hogy rendszeresen sportol, amivel nem mindenki ért egyet, Heni azonban odapörkölt az Instagramon azoknak, akik szerint egy leendő anyukának messziről kerülnie kell az edzőtermet csak azért, mert egy gyermeket hord a szíve alatt.

„Még hogy nem lehet várandósan edzeni…” – írta friss fotójához, amin kerekedő, de továbbra is kockás hasát is megmutatta. Hozzátette, hogy vannak, akik szerint „még fellépni sem, meg nőnek lenni sem, meg rappelni sem” lenne szabad terhesen, ő azonban fittyet hány ezekre a régi berögződésekre.

A bejegyzés ITT megtekinthető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top