nlc.hu
Sztárok

Válságban Király Viktor házassága? Reagált a feleség

Reagált a szakításukról szóló pletykákra Király Viktor felesége, Anita

A rajongók szerint Király Viktor és felesége, Anita eltitkolják az emberek elől a házasságuk válságát.

Miután Kucsera Gáborról és Tápai Szabináról kiderült, hogy már nyolc hónapja külön éltek, amikor bejelentették a kapcsolatuk menthetetlenségét, így nem csoda, hogy megindultak a találgatások: vajon melyik sztárpár lehet még hasonló helyzetben? A gyanakvás középpontjában Király Viktor és Virág Anita találták magukat, és a rajongóik komoly érveket sorakoztattak fel amellett, hogy a kapcsolatuk bajba kerülhetett – írja a Bors.

Király Viktor és Virág Anita

Királyék (Fotó: Profimédia)

Szerintük feltűnő, hogy ők ketten már jó ideje nem posztoltak közös fotót, és bár a régi közös képeik még fent vannak, nincsenek köztük interakciók a social media felületeken. Gyanús jel, hogy az utazásokra sem kísérik el egymást: Viktor egyedül jelentkezik be a vakációkról, míg Anita az édesanyjával van. A legfurcsábbnak azonban azt tartják, hogy Valentin-napon sem üzentek egymásnak, pedig korábban szoktak. Viktor egy TikTok-videóval üzent a rajongóinak a szerelem napján, Anita egy olyan fotót tett közzé, amin egyedül látható, az alábbi szöveggel:

A világ tele van olyan sok emberrel, olyan kevés szeretettel. Ma szeressünk együtt. Boldog Valentin-napot!

A lap elérte Virág Anitát, hogy reagáljon a pletykákra, amire annyit mondott, hogy nem szeretne reagálni a pletykákra, szóra sem érdemesnek tartja őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top