nlc.hu
Sztárok

Fotón Demcsák Zsuzsa ritkán látott fia

18 éves lett Demcsák Zsuzsa ritkán látott fia – fotó

A lánya 16 éves, a fia pedig immár nagykorú.

Demcsák Zsuzsa az utóbbi időben nagyon ritkán posztol a gyermekeiről, ám Benedek fia 18. születésnapja alkalmából kivételt tett. Megosztott egy fotót, amelyen a lánya és a fia is látható – mindketten nagyot nőttek.

„18 év! És valójában csak most kezdődik minden. A világ legbüszkébb – immár nagykorú gyermekének – anyukája vagyok” – írta a fotóhoz a műsorvezető, aki legutóbb két évvel ezelőtt beszélt a gyerekei jövőjéről

„Szeretném, ha külföldön is tapasztalatot szereznének, de azért kezdetben jó lenne, ha Európában maradnának… Mindenki azt mondta nekem, hogy a tinikor borzasztó és majd meg kell várnom, hogy a gyerekek ebből a »zombiállapotból« huszonévesen visszatérjenek. Szerencsére ez nálunk nem így van. Igaz, soha ennyit nem kellett velük foglalkozni, mint most, hiszen amellett, hogy figyelni kell a lelkükre, a baráti társaságukra, a tanulásra, arra is egyre több időt kell szánni, hogy milyen új dolgok érdeklik őket” – részletezte a büszke anyuka.

Demcsák Zsuzsa

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top