nlc.hu
Sztárok

Görgényi Fruzsi stresszel a castingok előtt

Görgényi Fruzsi: „Néha elgondolkodom, kész csoda, hogy ezen a pályán vagyok”

A színésznő nem csinál titkot abból, hogy a castingok a mai napig nagy stresszel járnak számára.

Egy cseppet sem fél az újabb és újabb kihívásoktól Görgényi Fruzsina, aki mindig szívesen próbálja ki magát egy új szerepben. A színésznő belead apait-anyait, ám nem tagadja, maga a casting sokszor megviseli.

„Eléggé görcsölős típus vagyok. Olyannyira, hogy néha elgondolkodom, hogy kész csoda, hogy ezen a pályán vagyok. Valahogy a castingokon mindig jobban izgulok, ott néha kevésbé tudom azt nyújtani, mint amit szeretnék. Nálam mindig inkább a helyzet súlya nyomja rá a bélyegét az egészre” – mondta a színésznő, aki éppen így érzett a Színművészeti Egyetemre való felvételin is.

Görgényi Fruzsi

Fotó: TV2

„Néztem a küszöböt és csak az ment a fejemben, hogy itt vagyok, ebben az intézményben, hatalmas dolgokat kell mutatni magamból és jött a görcs, túlnőtt rajtam a helyzet. Arra a 10-20 percre, amíg a meghallgatás tart, mindent felteszek, egyszerűen nem lehetek rossz. Ezért is leszek letargikus kicsit, amikor kiderül, hogy esetleg nem jött össze” – tette hozzá Görgényi Fruzsina, aki nem tagadja, van benne egy nagy adag drukk.

„Eléggé megfelelési kényszeres vagyok, ez valahogy nem változik. Ugyanakkor, ha megkapok egy szerepet, annak már nem nyom a súlya. Az azt jelenti számomra, hogy bizalmat szavaztak nekem. Látják, hogy megvan bennem az, ami a karakterhez kell. Így a próba és az előadás már más lelkiállapotban telik. Abból a nekem megszavazott bizalomból is építkezem, amiért nekem adták a szerepet” – árulta el a Sláger Kult műsorvezetőjének Görgényi Fruzsina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top