nlc.hu
Sztárok

Sáskát szolgált fel Mischinger Péter vacsorára a Hal a tortánban

Döbbenten fogadták Mischinger Péter vendégei, hogy vacsorára sáskát szolgált fel nekik

Sári Évi a döbbenettől két-három percen át nem tudott megszólalni a Hal a tortán felvételén.
Sári Évi

Finom fehérjeként reklámozva próbálta eladni a vendégeinek az esküvőjére készülő Mischinger Péter, hogy a vacsoravendégeit sáskával várta a Hal a tortánban. Még étkezési tanácsokkal is ellátta őket (a fejével együtt kell elropogtatni), hogyan érdemes fogyasztani a különlegességet, ám ennek nem mindenki örült. Sári Évi arcán a rémült döbbenet rögtön látható volt – derül ki a TV2 videójából.

 

Richter Flórián felvetette, hogy most a Hal a tortán című műsorba jöttek vendégnek, vagy ez valójában valamilyen túlélő-show? Mischinger Péter elmondta, hogy evett már sáskát korábban, ám most első alkalommal sütött maga is, kimondottan a vendégei (a fentieken kívül Smaltig Dalma és Görgényi Fruzsina) tiszteletére készült a különlegességgel. Richter odáig sem jutott el, hogy megkóstolja az étket, mivel már a szagát is visszataszítónak találta.

Smaltig és Görgényi bizonyult a legnyitottabbnak: az ízét a tojásrántottához és a melegszendvicshez is hasonlították. A vendéglátó viaszmolylárvával és lisztkukaccal is rendelkezett a hűtőjében, ám amikor megemlítette ezt, nem fogadta üdvrivalgás.

Pók nem lesz. A pók már elpusztult, sajnos

– tette hozzá a házigazda, aki aztán tatár bifsztekkel próbálta kiengesztelni az éhes vendégeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top