nlc.hu
Sztárok

Mischinger Péterék esküvője

Ókori ceremónia is lesz Mischinger Péterék esküvőjén

A szeptemberi esküvőn Mischinger Péter gladiátorként harcol majd a násznép előtt.

Ma indul a TV2-n a Párharc című műsorának új évada, amelyben az Exatlonból és a Farm VIP-ból ismert Mischinger Péter is részt vesz párjával, Nyitrai Judittal.

Az informatikus egy társkereső alkalmazás segítségével talált rá a szerelmére, és immár két éve boldog párkapcsolatban élnek együtt.

„Van, amikor viharos a kapcsolatunk, halálra idegesít vagy szekunder szégyenérzetem van amiért sokat beszél, de közben pont ezért is imádom őt ennyire. Én vagyok az olaszos fél, Peti inkább a lelkis, aki nem szereti a feszültséget” – mondta a Blikknek Juci.

Mischinger Péter és párja, Nyitrai Judit a Párharc című műsorban

Mischinger Péter és párja, Nyitrai Judit a Párharc című műsorban (Fotó: TV2)

A pár idén összeházasodik, szeptemberi esküvőjükön pedig különleges lesz a ceremónia, mert az utóbbi időben nagyon megszerették a gladiátorok kultúráját.

Az a terv, hogy gladiátorként fegyvert fogok és harcolok egyet a násznép előtt, sőt külön ókori római esküvői ceremóniát is tervezünk. Nagy buli lesz, nagyjából kétszázötven vendéget várunk” – mondta a rágalmazás miatt pereskedő Mischinger Péter, akinek fontos volt, hogy mindenkit meghívhasson a lagzira, akit szeretne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top