nlc.hu
Sztárok

Mischinger Péter esküvőjének részletei

Gladiátorsorfal és küzdelem is volt az Exatlonból ismert Mischinger Péter esküvőjén

Nem semmi részleteket árult el.

Duplán boldog korszak köszöntött be Mischinger Péterék életébe. Az Exatlon, a Hal a tortán és a Farm VIP sztárja csak nemrég nősült meg, de máris újabb hírről számolt be, ugyanis nemcsak a lagzi ténye a nagy fejlemény az életükben.

Mischinger Péter és Juci

Fotó: Birton Szabolcs

Péter elárulta, hogy hamarosan apa lesz. Mint kiderült, az informatikus és hobbigladiátor párja, Nyitrai Judit már a babájukkal a pocakjában állt oltár elé a szeptember eleji esküvőjükön. 

„Nagyon komoly lagzink volt, 250-en voltunk. Ez a szűk baráti és családi kör, főleg az én ismeretségi körömből. Jucinak nagyjából 50-60 rokona és barátja jelent meg. Nálam anyai és apai ágon is nagy a család, emiatt akartam, hogy mindenki eljöjjön, ez pedig sikerült is. Ezenkívül a gladiátorok közül jöttek el sokan, voltak exatlonisták, és a Párharcból is jöttek el párok – mesélte a hot! magazinnak Péter, hozzátette, az egyházi szertartást a zsámbéki romtemplomban tartották, a lagzit pedig egy erdőben. – Maga a lagzi Al­más­fü­zi­tőn, a római erődben volt, előtte pedig egy rögtönzött bemutatót tartottunk, ahol én küzdöttem meg három másik harcossal: két testvéremmel és egy nagyon jó barátommal. Ezenkívül még gladiátorsorfalat is álltak a társaim, amit Jucikám nagyon megkönnyezett.”

Az ifjú férj elárulta, a gladiátorsorfalat elhunyt édesanyja kérésére szerették volna teljesíteni. „Édesanyám, amíg élt, sokszor emlegette, hogy szeretné látni a fiait végigvonulni a gladiátorsorfal előtt, és ezt én, ha utólag is, megadtam neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top