nlc.hu
Sztárok

Kisfiút várnak Mischinger Péterék

Kiderült Mischinger Péter és Nyitrai Judit babájának a neme

Egyedi módon tették meg a bejelentést.

Duplán boldog korszak köszöntött be Mischinger Péterék életébe. Az Exatlon, a Hal a tortán és a Farm VIP sztárja szeptemberben vette feleségül kedvesét, Nyitrai Juditot, majd egyúttal azt is bejelentették, első közös gyermeküket várják

Mischinger Péter, Nyitrai Judit

Mischinger Péter, Nyitrai Judit (Fotó: Mokka)

A TV2 sztárja idén februárban jegyezte el Jucit a kapcsolatuk második évfordulóján, majd a tévécsatorna Párharc című műsorában is próbára tették szerelmüket. Megmutatták, mennyire erős a kapcsolatuk. Lagzijuk nem mindennapi volt, az egyházi szertartást a zsámbéki romtemplomban tartották, a lagzit pedig egy erdőben, ahol volt gladiátorküzdelem és gladiátorsorfal is. 

Most a Mokka vendégeiként árulták el, születendő babájuk nemét. „Egy kisfiúval fog gyarapodni a Mischinger-família – mondta Péter a műsorban, mire felesége kiegészítette. – Nekünk is tökünk lesz. Tökünk lesz!”

Ahogy a legtöbb pár, Péterék is egy party keretein belül jelentették be a családnak és a barátoknak születendő gyermekük nemét, amelyet a lagzihoz hasonlóan egy gladiátorküzdelem előzött meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top