nlc.hu
Sztárok

Jön a baba Mischinger Péteréknél

Apa lesz Mischinger Péter, az Exatlon és a Farm VIP sztárja

Bővül a gladiátor családja.

Duplán boldog korszak köszöntött be Mischinger Péterék életébe. Az Exatlon, a Hal a tortán és a Farm VIP sztárja – aki Szorcsik Vikivel keveredett botrányba az utóbbi kaland-reality-ben – csak nemrég nősült meg, de máris újabb hírről számolt be a hot! magazinnak, ugyanis nemcsak a lagzi ténye a nagy fejlemény az életükben.

Mischinger Péter,

Házaspár lett Mischinger Péter és Juci, és hamarosan szülők is – Fotó: Sajtószoba

Mischinger Péter elárulta, hogy hamarosan apa lesz. Mint kiderült, az informatikus és hobbigladiátor párja, Nyitrai Judit már a babájukkal a pocakjában állt oltár elé a szeptember eleji esküvőjükön. 

A TV2 sztárja idén februárban jegyezte el Jucit a kapcsolatuk második évfordulóján, majd a tévécsatorna Párharc című műsorában is próbára tették szerelmüket. Megmutatták, mennyire erős a kapcsolatuk. Mischinger amúgy egy társkereső app segítségével talált rá a kedvesére. Korábban intim titkokat is elárultak a párkapcsolatukról, többek között azt, hogy engedélyezett a félrelépés Juci számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top