nlc.hu
Sztárok

Elkelt az Exatlon Hungaryből és a Farm VIP-ból ismert Mischinger Péter

Elkelt az Exatlon Hungaryből és a Farm VIP-ból ismert Mischinger Péter

Mischinger Péter

Péter idén februárban jegyezte el kapcsolatuk második évfordulóján Jucit, majd a TV2 Párharc című műsorában is próbára tették szerelmüket, írja a Blikk.

Az informatikus egy társkereső app segítségével talált rá a szerelmére, és immár két éve boldog párkapcsolatban élnek együtt.

„Van, amikor viharos a kapcsolatunk, halálra idegesít vagy szekunder szégyenérzetem van amiért sokat beszél, de közben pont ezért is imádom őt ennyire. Én vagyok az olaszos fél, Peti inkább a lelkis, aki nem szereti a feszültséget” – mondta korábban a Blikknek Juci.

Akkor azt tervezték, hogy nagy buli lesz, olyan 250 vendéggel, és így is lett. A Facebook-oldalát elárasztották a gratulációk és a nagy napról készült fotók, amit a násznép osztott meg.

Korábban intim titkokat árult el párkapcsolatukról a Párharc egyik adásában. Az akkor még csak jegyese, Nyitrai Judit bevallotta, hogy engedélyezett számára a félrelépés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top