nlc.hu
Sztárok

Mischinger Péter a kisfiáról mesélt

Mischinger Péter először mesélt újszülött kisfiáról: „Egyszer hisztizett, de szerintem tök jogosan”

Mint mondja, már most egy igazi harcos a kisfia.

Mischinger Péter tavaly szeptemberben vette feleségül kedvesét, Nyitrai Juditot majd nem sokkal később azt is bejelentette, első közös gyermeküket várják. Maga az esküvőjük is izgalmas volt, hiszen az egyházi szertartást a zsámbéki romtemplomban tartották, a lagzit pedig egy erdőben, ahol volt gladiátorküzdelem és gladiátorsorfal is. 

Mischinger Péter

Fotó: Schumy Csaba

Később a Mokkában jelentették be, hogy Judit kisfiút hord a szíve alatt, aki február 18-án meg is született. A büszke édesapa most a hot! magazinnak nyilatkozott az első hetekről újszülött babájukkal. 

Nagyon cuki kis manó! Rendesen eszik és alszik, és többnyire nyugodt. Múlt héten volt olyan nap, amikor szegény picikém annyira ki volt ütve, hogy nem tudtam felébreszteni. Néha nyújtózott vagy ásított egyet, de felébredni abszolút nem volt hajlandó! Az első napokban egyszer hisztizett, de szerintem tök jogosan: az öcsém pont szoptatás közben érkezett meg a kórházba Jucihoz, aki emiatt abbahagyta az etetést, a fiam pedig úgy ordított, hogy zengett az egész folyosó! Egy igazi akaratos fiatalember

– mesélte az Exatlon egykori sztárja és hozzátette, a kis család múlt héten rendezkedett be otthon. „A hálószobában alakítottunk ki neki egy részt, ott van a kiságya is. Eleinte biztosan együtt alszik majd velünk. Drága édesanyám mondta mindig, hogy a gyereknek már önmagában az is egy hatalmas trauma, hogy elszakítják az anyjától a születés során, és nem jó ezt még azzal is tetézni, hogy egyedül legyen egy sötét szobában, ahol nem látja vagy nem hallja az anyját.

Péter arról is szót ejtett, hogy édesanyja 2019-ben hunyt el, éppen ezért nagyon komolyan veszi a szülőséget. „Nagyon sok bölcsességet tanultam tőle, többek között a gyerekneveléssel kapcsolatban, amelyeket mindenképpen szeretnék továbbvinni. Nincs bennem pánik vagy félelem. Szeretnék nagyon jó apa lenni! Azt szoktam mondani, hogy a semmi mestere vagyok, tehát sok mindenhez értek, de semmiben sem vagyok profi. Az apaságban szeretnék profi lenni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top