nlc.hu
Sztárok

Mischinger Péter nem féltékeny típus

Mischinger Péter: „Ha a szerelmem egy buli hevében lefekszik mással, azért én nem szakítok vele”

Az Exatlon egykori Kihívója nem féltékeny típus.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Mischinger Péter elhajlási engedélyt adott a párjának, Nyitrai Juditnak. A férfi szerint ebben semmi rossz nincs, sőt, most azt is elárulta, pontosan mi fér bele ebbe a kijelentésbe.

Mischinger Péter és barátnője Juci

Mischinger Péter és barátnője, Juci (Fotó: Birton Szabolcs)

„Soha nem voltam féltékeny típus. Távol áll tőlem, ami eddig az összes kapcsolatomban problémát jelentett. Amit Juci mondott, igaz! Tudom, ez így kisarkítva nem hangzik jól, nagyon nem. De én ilyen vagyok, ez sok fájdalom utáni döntés! Ha a szerelmem egy buli hevében lefekszik mással, azért én nem szakítok vele. Voltam már megcsalva, tudom, milyen, de már nem bánt. Ha a kedvesemnek én vagyok a biztos pont az életében, de kikacsint, attól még nem szakítok! Ezt Jucinak is elmondtam a kapcsolatunk elején, s eleinte neki is fura volt, de szeret és tudja, hogy én is szeretem”árulta el a Ripostnak a Párharc ezüstérmese. A műsort végül Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória nyerte, a velük készült interjút ide kattintva olvashatod. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top