nlc.hu
Sztárok

Kritikus állapotban van a Ryan közlegény megmentése című film színésze

Intenzív osztályra került Tom Sizemore, a Ryan közlegény megmentéséből ismert színész

Szombat hajnalban, Los Angeles-i otthonában lett rosszul az amerikai színész, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba, majd agyi aneurizmával diagnosztizálták.
Tom Sizemore a Ryan közlegény megmentése című filmben

A Telex információi szerint a 61 éves Tom Sizemore-t jelenleg intenzív osztályon kezelik, menedzsere pedig szűkszavúan annyit közölt az állapotáról, hogy jelenleg kivárnak.

A korábban Bill Clintonról és Liz Hurley-ről valótlanságot állító színész olyan filmekben került képernyőre, mint a Ryan közlegény megmentése, a Black Hawk Down és a Született gyilkosok. 

2003-ban családon belüli erőszak miatt ítélték el, de 2006-ban nem vallotta magát bűnösnek, mert metamfetamint használt egy motel előtt. Később 2009-ben és 2011-ben is letartóztatták Los Angelesben volt házastársa bántalmazásának gyanújával, 2018-ban pedig egy akkor 26 éves színésznő indított pert ellene, azt állítva, hogy Sizemore 11 éves korában bántalmazta a Született gyilkosok című film forgatásán. A színész minden vádat tagadott, a keresetet pedig később elutasították.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top