nlc.hu
Sztárok

Zdroba Patrik a kiesésről

Zdroba Patrik a Sztárban Sztárról: „Olyan gyorsan elsüllyedtem, mint a Titanic”

Szerinte ruhája okozta a vesztét.

Vasárnap este kezdetét vette a Sztárban Sztár 9. évada, mely tele volt újdonsággal a korábbiakhoz képest. Azt már rég tudni lehetett, hogy a zsűri két taggal, Marics Petivel és Tóth Andival bővül, emellett a szabályzatban is bevezettek pár új dolgot. Miután a nézők szavazatát összesítették a műsor végén, a zsűritagok a három legkevesebb voksot kapott versenyző közül az egyiket megmenthették.

Az utolsó három helyen végzett Kamarás Iván, aki Chert alakította, Molnár Tibi azaz, Trap kapitány, aki Desh bőrébe bújt és Zdroba Patrik, aki Anastaciaként bűvölte a közönséget. Az ítészek Molnár Tibit mentették meg, így harmadik körös szavazatok után a nézők döntése alapján Zdroba Patriknak kellett búcsúznia.  Az énekes úgy indult neki a műsornak, hogy végre egy show, amit ő szeretne megnyerni, ezért érthető módon rendkívül csalódott volt, amiért ilyen hamar távoznia kellett.

Zdroba Patrik

Zdroba Patrik (Fotó: Schumy Csaba)

Rosszul vagyok, mert hosszabbra terveztem ezt a dolgot. Nagyon szerettem volna Celine Dion lenni egyszer, de ez sajnos nem fog összejönni… Olyan gyorsan elsüllyedtem, mint a Titanic, de ez van – kezdte az nlc-nek Patrik, aki még ebben a helyzetben is tudott egy jót kacagni. – Annyira szomorú nem vagyok, mert úgy fogom fel, mint egy játékot, mert az is. Ez egy nagyon jó lehetőség, ami sajnos nem jött össze. Viszont nagyon örültem, hogy itt lehettem, hogy átélhettem ezt az élményt, hiszen régóta szerettem volna a Sztárban Sztárban szerepelni.

Patrik az okokról is mesélt, mivel úgy érezte, nem tudta magából kihozni a maximumot. „Voltak hibák, nem volt jó, én is éreztem. Nem kaptam levegőt ebben a nagyon szoros felsőben, ami jól néz ki, de az éneklésben rendkívül gátolt. A legnehezebb feladatot az első adásra szerintem én kaptam. Férfiként kellett olyan magas, női hangokat kiénekelnem, amit hangtechnikailag állva, stabilan, egyhelyben lehet elénekelni. Nem magassarkúban, bár az a legkisebb probléma volt, de nem ilyen műmellben, ami a nyakamnál szorít. Amikor azt érzed, hogy a gégéd nem tud teljesen szabadon mozogni, akkor esélytelen elénekelni egy ilyen számot paliként” – fogalmazott Patrik. Majd hozzátette, bár a tűsarkút hamar megszokta, a jelmezes próba alkalmával érezte, a ruha nem lesz a barátja műsor közben. Mint elmondta, a hasszorítótól megszabadult, de az előadáshoz hozzátartozott a műmell, ami súlyosan gátolta őt abban, hogy azt hozza, amit szeretett volna.

Az énekes azzal zárta szavait, hogy nem fog napokon át a történteken rágódni, hanem megrázza magát és folytatja a munkát. „Mindenképp szeretnék dalokat kiadni, vannak terveim. Most kicsit csalódott vagyok, de ahogy ismernek is az emberek, nem fogok magamba zuhanni emiatt. Lehet hozzám jönni a bankba számlát nyitni továbbra is és szurkolok a többieknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top