nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva átszerkesztette az arcát

Horváth Éva: „Annyira imádjátok ezt a nyomorult alkalmazást, ami mindenkinek sablon fejet készít”

Nem semmi a különbség, amit mutatott.

Ma már mindenki tudja, hogy nem minden arany, ami fénylik, tehát nem lehet elhinni bármit, amit a közösségi oldalakon látunk. Rengetegen követnek influenszereket, és bár ma divatos megmutatni a „valóságot”, sokan mégis szerkesztő applikációkkal teszik tökéletessé a külcsínt

Horváth Éva

Horváth Éva (Fotó: Instagram)

Horváth Éva is kipróbált egy ilyen applikációt, melynek eredményét a követőivel is megosztotta és nem kicsit oda is szólt a használóinak. 

„Mostantól én is ezt fogom használni, mert annyira imádjátok ezt a nyomorult alkalmazást, amely mindenkinek sablon fejet készít. Pont fél perc sem volt megalkotni a művem, vagyis a kamut. Lehet tippelni, kik használják. Az a baj, hogy nagyon sok fiatal azt gondolja, hogy az ismert emberek a social médiában megjelent fotók szerint néznek ki… ohhh, nem” – írta a modell a meghökkentő fotók mellé, majd kommentben folytatta. – Horváth Évát szeretnétek vagy egy hozzá hasonló valakit?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top