nlc.hu
Sztárok

Kényszerpihenőre megy Molnár Tibi

A Sztárban Sztár után kényszerpihenőre megy Molnár Tibi

Molnár Tibinek a Sztárban Sztár után kényszerpihenőre kell vonulnia, és végleg búcsút kell intenie karrierje egyik alapkövének.

Molnár Tibi nemrég tudta meg, hogy komoly egészségügyi problémával küzd, amiért abba kell hagynia a beatboxot, azaz szájdobolást. Az énekesnek emellett a szívével is problémák vannak, így meg kellett hoznia egy fájdalmas döntést: a Sztárban Sztár után egy időre leáll – írja a Bors.

Molnár Tibi kényszerpihenőre megy

Fotó: Trenka Attila/fotocentral

„Izgulok, mert nagyjából két hete kiderült, hogy az évi háromszáz koncert miatt vagy izomrostszakadásom van a hasizmomban, vagy rekeszizomsérvem. Az orvos szerint a beatboxolást abba kellene hagynom. De remélem, hogy nem fog véget érni a pályafutásom (…) Azt tudom csinálni, hogy pihentetni kell a rekeszemet, ami az éneklés és sok egyéb zenei elfoglaltságom mellett nem annyira könnyű, de igyekszem. A beatbox-ot csinálom még ugye, amit most meg sem mutathatok, mert valójában az vágta haza a rekeszizmomat és a szívemet is. Sőt, főként a szívemet. Ezért az a terv a Sztárban Sztár után, hogy jön egy kényszerpihenő és a beatboxot pedig valószínűleg nyugdíjba kell küldenem és énekelni fogok inkább a jövőben” – mondta Molnár Tibi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top