nlc.hu
Sztárok

Sztárban Sztár: Trap kapitány esett ki

Valkusz Milán fel akarta adni a Sztárban Sztárt, hogy a kieső Trap kapitány folytathassa

Nem érezte fairnek, hogy ő került be a döntőbe.

A Sztárban Sztár vasárnapi elődöntőjében öten versenyeztek a döntős helyekért. A műsor végén Schoblocher Barbara, Trap kapitány és Valkusz Milán került a veszélyzónába, közülük a zsűri Schoblocher Barbarát juttatta a döntőbe. A nézői szavazatok alapján pedig Valkusz Milán jutott még be a 9. évad Fináléjába, így Trap kapitány, azaz Molnár Tibi számára véget ért a Sztárban Sztár.

Trap kapitány,

Trap kapitány (b) és Valkusz Milán (j) között dőlt el a negyedik döntős személyes – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár – videó

Valkusz Milán sírva vette tudomásul, hogy Trap kapitány helyett ő került be a Sztárban Sztár döntőjébe. Nem érezte fairnek Molnár Tibi kiesését, ezért át akarta adni a helyét az énekesnek, ezzel a végső búcsút is vállalva a műsorban. Letámadta Tillát, hogy legszívesebben feladná a versenyt, hogy átadhassa a helyét Trap kapitánynak.

„Kérdezhetek valamit? Nem lehet a Tibinek átadni a helyet? Van ilyen opció?” – kérdezte Valkusz Milán.

Mire Tilla: „Nincs. Ez nem így van. A nézők döntöttek. Ha váltanánk, akkor az olyan lenne, mintha azt mondanánk, hogy nem számít a nézői szavazat. De számít! A nézők most így döntöttek”.

Valkusz Milán még a döntős feladatok kiosztásakor sem tudott örülni a Top4-be kerülésének, továbbra is azon emésztette magát, hogy miatta esett ki Trap kapitány.

Molnár Tibi egyébként az elődöntőben először a Maneskin frontembereként lépett színpadra:

majd másodszor Karády Katalin bőrébe bújt:

A napi győztes Oláh Ibolya lett.

A jövő héten kiderül, ki nyeri el a legsokoldalúbb előadónak járó trófeát: Gubik Petra, Oláh Ibolya, Schoblocher Barbara és Valkusz Milán közül kerül ki a győztes. A Fináléban a zsűri már nem szavaz, csak a nézők döntenek. A döntőben az egyéni produkciók mellett duetteket is előad a 4 döntős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top