nlc.hu
Sztárok
Hajdú Péter üzent Lakatos Márknak

„Nem szégyellem magam és nem kérek bocsánatot” – Hajdú Péter üzent Lakatos Márknak

Vajon mi lesz a vége?

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Lakatos Márk volt Hajdú Péter vendége a Frizbi TV című Youtube-műsora legutóbbi adásában. A beszélgetés során Hajdú Péter nem rejtette véka alá véleményét a homoszexualitással kapcsolatban felmerülő megosztó témák esetében. Akkor úgy tűnt, a két fél bár nem értett egyet bizonyos témakörökben, a beszélgetést kulturáltan lefolytatták, később azonban a stylist TikTok-videóban üzent a műsorvezetőnek.

Hajdú Péter

Hajdú Péter (Fotó: Birton Szabolcs)

Lakatos Márk azt nehezményezte a legújabb TikTok-videójában, hogy Hajdú Péter Noryna Diamond példáját hozta fel, aki nyíltan vállalt prostituált transzszexuálisként élő adásban elégített ki egy férfit. A stylist szerint azonban ez egy nagyon rosszul sikerült példa volt az általa említett téma esetében, így bocsánatkérést követelt a videóüzenetben Hajdú Pétertől. A műsorvezető néhány óra elteltével szintén videóban reagált Márknak – szúrta ki a Blikk

„Kedves Lakatos Márk, láttam a TikTok-videódat és muszáj, hogy reagáljak rá, mert nem szégyellem magam és nem kérek bocsánatot. Nagyon érdekes, hogy gyakorlatilag egy héttel a felvételt követően jutott eszedbe ez a kis konteó velem kapcsolatban. Beszélgetéskor és utána is értetted még, hogy miről van szó, most meg valahogy megvilágosodtál, csak rossz irányba” – kezdett bele a válaszvideóba a műsorvezető. Majd kiemelte: a Márk által felhozott ausztrál kutatással kapcsolatban sok mindenről beszéltek, de fent említett példára vonatkozóan ő a főnökös példát hozta fel „a heteroszexuális macsó izmait kémlelő főnököt, és a bajszos, szőke loknis főnököt vagy főnöknőt”.

Péter azzal zárta üzenetét, hogy az analógia nem a transzszexuális tiktokosokkal volt kapcsolatban, az teljesen más kontextusban hangzott el, így arra kéri Márkot, hogy nyugodjon meg. A bejegyzés alá a stylist annyit kommentált: „Helyes!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top