nlc.hu
Sztárok
Delhusa Gjon fiai

Elvették Delhusa Gjontól az elsőszülött fiát

Tizenhárom éven át nem lehetett Philip mellett.

Mindig boldogan és büszkén beszél a gyerekeiről Delhusa Gjon, de egyetlen dologról eddig soha nem mesélt: elsőszülött fiát, Philipet eltiltotta, elvette tőle a gyerek anyja – írja a Story magazin.

Delhusa Gjon,

Delhusa Gjonnak 3 fia van: Philip, Maximilien és Flavius – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Az énekes 22 éves volt, amikor szerelembe esett egy német modellel. Hamar összeköltöztek, és nemsokára megszületett a fiuk. Philip ugyan szerelemgyerek volt, de a szülei szerelme nem tartott sokáig. „Úgy lett vége a kapcsolatunknak, hogy kidobott otthonról, és még a fiamtól is eltiltott, a bíróságon távoltartást kért ellenem” – árulta el Delhusa, aki nem követelhette a fiát Németországban, mivel az énekes magyar állampolgár volt, a párjával pedig nem voltak házasok. „Imádtam Philipet, elvették tőlem, tehetetlenségemben nem tudtam mást csinálni, mint hazajöttem Magyarországra. (…) Az első gondolatom az volt, hogy ellopom a gyereket” – vallotta be Delhusa, akinek 8 évet kellett várnia arra, hogy újból láthassa a fiát.

Amikor Philip betöltötte a 18. évét, összecsomagolt és eljött Magyarországára. „Becsengetett hozzánk, és attól kezdve együtt éltünk. Akkor tudtam csak meg, hogy 15 éves kora óta készült arra, hogy velünk éljen, ezért titokban megtanult magyarul” – mesélte a 69 éves énekes.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top