nlc.hu
Sztárok

Delhusa Gjon reagált

Delhusa Gjon reagált a fia vádjára, miszerint ő letagadja az unokáját

Delhusa Gjon fia szerint az apja letagadja az első unokáját – reagált a zenész.

Delhusa Gjon legnagyobb gyermeke, a 38 éves Philipp teljesen ledöbbent édesapja legutóbbi nyilatkozatán, miszerint a kis Zoé megszületésével nagypapa lett. A zenésznek ugyanis nem a kislány az első unokája, hiszen már van egy kisgyermek a családban. „Szeretném, ha a kisfiam miatt tisztázódna, hogy Delhusa Gjon valójában már 3 éve nagypapa, akkor született ugyanis a kisfiam, Milán, akivel már többször is találkozott személyesen, tehát nem arról van szó, hogy ne tudna róla” – fakadt ki korábban Philipp.

Delhusa Gjon reagált a fia vádjára. „Ez vihar a biliben. Nem igaz, hogy letagadtam az unokámat. Egy ilyen műsor felvétele nagyon pörgős, csak néhány mondatban beszélhettem az unokámról, aki az első lányunokám, Zoé. Gyorsan túl is siklottunk a témán, máris jött a következő kérdés. Amint véget ért az adás, Philipp fiam azonnal hívott, hogy hozzam helyre ezt az apró nyelvbotlást, de mondtam neki, hogy sajnos már nem lehet, legközelebb persze szívesen beszélek a hároméves Milánról is” – részletezte a Borsnak a koronavíruson áteső zenész.

delhusa gjon

Delhusa Gjon (Fotó: Smagpictures)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top