nlc.hu
Sztárok

Hunyadi Donatella a párjáról

Először beszélt a párjáról Kiszel Tünde lánya: „Megtaláltam azt a fiút, akiben feltétel nélkül bízhatok”

A naptárdíva is áldását adta a lánya választottjára.

Nemcsak a karrierje, hanem a szerelmi élete is egyenesen ível felfelé Hunyadi Donatellának. Kiszel Tünde 21 éves lánya már jó ideje komoly párkapcsolatban él. Párjáról és arról, hogy milyen a kedvese és édesanyja viszonya, a BEST magazinnak mesélt.

Hunyadi Donatella

Hunyadi Donatella és Kiszel Tünde – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Édesanyám sosem szólt bele a párválasztásomba, csak felkészített, hogy legyek óvatos és körültekintő, mert a férfiak nem mindig tisztességes szándékkal közelednek a nők felé. Eddig szerencsére nem ütöttem meg a bokámat, mert nagyon ügyelek, hogy kivel ismerkedem, válogatós vagyok, és csak keveseket engedek közel magamhoz. Úgy érzem, ezúttal megtaláltam azt a fiút, akiben feltétel nélkül bízhatok!” – mondta el Donatella, aki a modellkedés mellett a Zeneakadémián tanul klasszikus zenét.

Anya és lánya ma is rendkívül szoros kapcsolatot ápolnak, így Donatella számára elsődleges, hogy az édesanyja is áldását adja a választottjára. „Nem vártam sokat a bemutatással, mert fontos számomra édesanya véleménye, jóváhagyása. Egyébként tök jó arc, a párommal is nagyon jól kijönnek egymással” – árulta el a naptárdíva lánya.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top